WAT

Architectuur en interieurarchitectuur
TRIADD buro voor bouwkunst is een advies- en ontwerp buro op het gebied van architectuur en interieurarchitectuur. TRIADD houdt zich bezig met nieuwbouw, verbouw, restauratie en alles wat hiermee te maken heeft. Dus ook uw nieuwe serre of veranda, die noodzakelijke zolderverbouwing en het lastige badkamerontwerp.

U kunt bij ons terecht voor een eenmalig advies (zie spreekuur), een schetsontwerp, een second opinion, maar ook voor een volledig bouwplan inclusief bouwvergunning aanvrage. Directievoering, bouwbegeleiding en het verzorgen van een oplevering behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Meubelontwerpen
Sinds 2014 werk ik samen met CESPO, een meubelmerk van op maat gemaakte designmeubels. Eigentijdse en bijzondere meubels. Kom eens langs in onze showroom in Apeldoorn of kijk op de website www.cespo.nl.

Oplossing
Voor al uw vragen zoekt TRIADD samen met u naar een oplossing. Naar gelang uw behoefte kan TRIADD u voorzien van gericht advies, creatieve oplossingen, een volledig ontwerp en begeleiding en controle ter plekke. Elk project, klein of groot, krijgt van schetsontwerp tot oplevering volledige aandacht waarbij de communicatie met u als opdrachtgever voorop staat.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of bezoek het spreekuur.

Ik adviseer u graag bij uw verbouw of nieuwbouw plannen.

jan willem henssen