foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6
foto 7
foto 8
foto 9
foto 10
foto 11
  meer foto's  
Deventer 2
>

Op de plaats van de voormalige garage van het naast gelegen woonhuis is dit bijgebouw gerealiseerd.
Bedoeld als gastenverblijf en in de toekomst als het domein van de twee zonen. Het gebouw is voorzien van een technische ruimte tbv. de zwembad installatie.

De maatvoering en detailering is een afgeleide van de kenmerken van het bestaande vijftiger jaren woonhuis.

Bij de vijver achter in de tuin, die is aangelegd door Van Ginkel Oost-Nederland BV, is nog een ruim bemeten priëel ontworpen.
De oprijlaan naar het huis is afgesloten door een dubbele poort voorzien van uit rvs gesneden motieven.


Specificatie :
Begane grond : Hal, twee slaapkamers met separate trap naar 1e verd., badkamer. Technische ruimte zwembad installatie.
1e verdieping : twee ruimten om te werken of te spelen, cv. ruimte.