zonneh.01
zonneh.02
zonneh.03
zonneh.04
zonneh.05
  meer foto's  
>

Hoewel de opdracht tamenlijk eenvoudig leek, bleken er nogal wat haken en ogen aan te zitten. De opdracht bestond uit het restaureren van de villa " Zonneheuvel ", ± 1903, en het inbouwen van 3 appartementen en het ontwerpen van een nieuw gebouw (1930 stijl) met 4 appartementen, een penthouse en een parkeergarage voor 8 auto's. Het wegdraaien van het relatief grote volume van de nieuwbouw tov. de oude villa bleek op dit kleine bouwkavel de enige manier om dominantie door de nieuwbouw zoveel mogelijk te beperken. De beide gebouwen (met 7 verschillende vloernivo's) worden middels een transparant tussenlid en lift met elkaar verbonden. Dit project is ontworpen in samenwerking met "van de Poel Architekten", Epe.
De partikuliere opdrachtgever heeft zowel de nieuwbouw als ook de restauratie in eigen beheer uitgevoerd. TRIADD heeft nadien ook de tuin ontworpen die eind 2009 gereed is.