GRATIS SPREEKUUR

Di- EN VR.MIDDAG

13.30 TOT 17.30

 

 

 tijd reserveren

of een vraag stellen 


Drempel
Wat mij steeds opvalt is de drempel die bestaat om bij een architect aan te kloppen voor een advies. Een architect wordt gezien als een extra kostenpost en het is kennelijk niet duidelijk wat deze investering oplevert. Onwetendheid bij de opdrachtgever? Of onvoldoende positionering van de architect?

Expertise
De praktijkervaring van TRIADD is dat de opdrachtgever in het algemeen een deel zoniet het totale honorarium terugverdient door de expertise die TRIADD inbrengt.

Gratis spreekuur
Iedere donderdagmiddag van 13:30 tot 17:30 is er gratis spreekuur bij TRIADD. Tot 4 weken vooruit kunt u een uur tijd reserveren om voorgenomen (ver)bouw-plannen gratis en vrijblijvend te bespreken. Tijdens dit gesprek bepaalt u zelf wat de toegevoegde waarde van TRIADD is. Mocht u daarna behoefte hebben om verder te praten over de uitwerking van uw plannen dan maken we een vervolgafspraak.

Aankoopadvies
TRIADD adviseert regelmatig potentiële kopers vóór de aankoop van een huis. Wij bezoeken met u en de eventuele makelaar de woning en maken een rapport over de bouwkundige staat van het pand. Verder wijzen wij u op de mogelijkheden voor wat betreft aanpassingen en maken een schatting van de kosten van herstel en/of de te verbouwen onderdelen.

TRIADD buro voor bouwkunst
Zutphensestraatweg 74A
6953 CN Dieren
0313 496853  info@triadd.nl