Deze website is gebouwd door JDI internet professionals naar concept en ontwerp van TRIADD buro voor bouwkunst.

TRIADD buro voor bouwkunst is een advies- en ontwerpburo op het gebied van nieuwbouw, verbouw, restauratie en interieur.
TRIADD benadrukt het belang van de communicatie met de (potentiële) opdrachtgever. Deze website toont daarom, behalve een gebruikelijk inzicht in de portfolio, een paar extra’s.

Het gratis SPREEKuur is bedoeld om een geïnteresseerde de mogelijkheid te geven 1 op 1 met een architect te brainstormen. De Aanbevolen Links geeft een overzicht van vakmensen waar TRIADD graag mee werkt. Op de DESIGNkeus pagina bespreekt ontwerper Jan Willem Henssen iedere week een spraakmakend interieur product.

De samenwerking tussen TRIADD en JDI internet professionals kenmerkt zich door de synergetische communicatie tussen 2 geheel verschillende vakgebieden en heeft geleid tot een voor beide partijen zeer geslaagd eindresultaat.
JDI heeft zich bijzonder ingespannen om de niet altijd gangbare ontwerpeisen van TRIADD zo exakt mogelijk te vertalen in combinatie met een praktisch en goed doordacht CMS. Korte lijnen, snel en adequaat reageren, meedenken, service around the clock ; TRIADD herkent zich volledig in die doelstellingen en ambities van JDI en beschouwt JDI meer als een partner dan als louter zakelijk contact.

Jan Willem Henssen
TRIADD buro voor bouwkunst

Concept en ontwerp : Jan Willem Henssen 2008/2009
Realisatie en CMS : JDI internet professionals, Dieren, Gelderland
Hosting provider : JDI internet professionals